fbpx

Femeile liberal-democrate din Sângerei și-au reconstituit organizația teritorială

06.03.2021. La Sângerei s-a desfășurat conferința Organizației Teritoriale de Femei a PLDM.

La conferință au participat 23 de delegate din totalul de 30 desemnate de structurile primare ale organizației. În calitate de invitat, din partea conducerii centrale a partidului la eveniment a participat Tudor Deliu. Organizația Teritorială a fost reprezentată de președintele Ion Galus, vicepreședintele Viorel Onceanu și secretarul politic Iulian Erimei.

În cadrul conferinței s-a discutat despre necesitatea reconstituirii organizației teritoriale. Astfel, delegatele au aprobat o nouă componență a Biroului Permanent Teritorial al Organizației de Femei, iar în calitate de președintă au ales-o pe Lilia Scurtu, directoare a instituției de educație timpurie din Ciuciuieni.

Lilia Scurtu: „Le sunt recunoscătoare colegelor mele pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. Voi face tot posibilul ca să fiu la înălțimea așteptărilor lor și ale conducerii centrale a PLDM. Noi, femeile liberal-democrate, avem un cuvânt greu de spus în politică, și îl vom spune cu toată fermitatea”.

Tudor Deliu a felicitat conducerea nou-aleasă a organizației și i-a urat succes în activitate.

Tudor Deliu: „Noi mizăm foarte mult pe implicarea femeilor în politică și le invităm alături de noi ca să relansăm împreună partidul, ca să realizăm programul nostru politic în beneficiul tuturor cetățelor. În PLDM sunt cele mai destoinice doamne și sunt sigur că, după această reconstituire, Organizația de Femei din Sângerei va fi una din cele mai active.”

De asemenea, în cadrul evenimentului au fost abordate aspecte ce țin de situația social-politică și economică, precum și despre efectele crizei pandemice, provocată de răspândirea virusului SARS-COV-2.

Organizația de Femei este o structură statutară a PLDM, creată pentru a asigura reprezentarea şi participarea activă a femeilor la viaţa politică, economică, socială şi culturală din Republica Moldova.

Biroul de presă al PLDM