fbpx

În turul doi, PLDM va susține candidatul pro-european Maia Sandu

Întrunit astăzi în cadrul Biroului Permanent Central, Partidul Liberal Democrat din Moldova constată că scrutinul din 1 noiembrie 2020 a permis, în linii mari, cetățenilor să-și exprime liber opțiunea de vot, indiferent de unele nereguli.

PLDM aduce mulțumiri cetățenilor care și-au dat votul pentru candidatul Tudor Deliu. Vă asigurăm și pe această cale că vom depune eforturile necesare pentru a realiza politicile și acțiunile pe care oamenii le așteaptă de la forțele politice sănătoase.

Alegerile din 1 noiembrie au fost primul scrutin prezidențial la care PLDM a participat cu propriul său candidat, iar rezultatul înregistrat îl calificăm ca pe un nou început. Noi vom acționa ferm pentru a dezvolta acest început, astfel încât să redevenim una din principalele mize ale electoratului pro-european din Republica Moldova.

PLDM anunță că în turul doi de scrutin va susține candidatul pro-european Maia Sandu. Ne reafirmăm și pe această cale adeziunea față de vectorul și valorile europene, care trebuie să stea la temelia tuturor acțiunilor statului Republica Moldova.

Biroul de presă al PLDM