fbpx

PLDM se pregătește de Congres

04.07.2020. Astăzi, la Cahul, a avut loc ședința Consiliului Politic Teritorial (CPT) al Organizației Teritoriale a PLDM. Membrii CPT au decis convocarea Conferinței Teritoriale a partidului, în cadrul căreia vor fi discutate chestiuni privind organizarea și funcționarea structurii teritoriale a partidului și vor fi aleși delegați la Congresul IX Extraordinar al PLDM. Ședința a fost condusă de președintele OT Cahul, Iurie Crăciuneac.

Iurie Crăciuneac: “Eu și colegii mei de partid din raionul Cahul suntem absolut convinși că PLDM va reveni în forță pe scena politica din Republica Moldova pentru a da o nouă șansă statului de drept, parcursului european și reformelor atât de necesare pentru îmbunătățirea vieții oamenilor”.

Până la începutul lunii august, astfel de conferințe se vor desfășura în toate organizațiile teritoriale ale PLDM.

Potrivit deciziei Consiliului Politic Național al PLDM din 20 iunie, Congresul IX Extraordinar al Partidului Liberal Democrat din Moldova va fi convocat pe data de 16 august 2020. În cadrul Congresului, urmează să fie lansat candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie și să fie operate unele completări și actualizări la Statutul și Programul politic al PLDM.

 

Biroul de presă al PLDM