fbpx

VOTĂM candidaţii Partidului Liberal Democrat din Moldova!

Dragi concetăţeni,

Sunt Tudor Deliu, președintele PLDM, și vă îndemn să participați pe 20 octombrie la alegerile locale generale. În această zi, avem datoria morală să mergem la secţia de votare de la locul nostru de trai şi să ne alegem reprezentanţii în organele puterii locale. Fiecare alegător va primi câte trei buletine de vot – unul pentru alegerea primarului, unul pentru alegerea consilului local (sătesc sau orăşenesc) şi unul pentru alegerea consiliului raional.

Partidul Liberal Democrat din Moldova are ca scop principal modernizarea țării şi aderarea ei la Uniunea Europeană, ceea ce pentru fiecare cetăţean înseamnă o viaţă mai bună. Iar modernizarea ţării începe de la fiecare sat şi oraş.

PLDM, prin aleşii săi locali, a lansat un program amplu de dezvoltare a infrastructurii rurale, care însemnă: modernizarea infrastructurii sociale (şcoli, grădiniţe, spitale); construcţia şi reparaţia drumurilor; modernizarea sistemelor de apeduct şi canalizare; renovarea sistemelor de salubrizare; modernizarea reţelei de telecomunicaţii şi construcţia de gazoducte.

Acum patru ani, noi i-am propus pe cei mai buni reprezentanţi la funcţia de primar sau de consilier local. Iar timpul a arătat că, acolo unde PLDM are primar sau majoritate în consiliul local, au fost şi sunt implementate cele mai importante proiecte de dezvoltare a localităţilor.

Noi, liberal-democraţii, demonstrăm prin fapte concrete că ştim să ne ţinem de cuvânt. Puteţi avea toată încrederea în candidaţii PLDM, iar noi contăm foarte mult pe sprijinul Dumneavoastră.

VOTĂM candidaţii Partidului Liberal Democrat din Moldova!

ÎMPREUNĂ facem viaţa mai bună!