fbpx

ULTIMA ORĂ // Șanse mai mari pentru Tudor Deliu să devină DEPUTAT în circumscripția nr. 33. Fostul primar interimar al capitalei, în sprijinul liderului PLDM

Fostul primar general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a anunțat că-l sprijină pe liderul PLDM, Tudor Deliu, care candidează pentru fotoliul de deputat în circumscripția nr. 33.

„Pentru mine este foarte importantă perspectiva și dezvoltarea. Pentru mine este foarte important să avem nu doar un oraș, dar și o republică care să ofere siguranță, normalitate și viitor. Tocmai de aceea eu cred că toți funcționarii, deputații, parlamentarii, aleșii poporului, toate sistemele statului trebuie să fie în interesul cetățenilor. Asta am făcut eu în toată activitatea mea de peste 16 ani și asta voi face în viitor. Republica aceasta are nevoie de oameni buni peste tot. Iar în Parlament este nevoie de oameni care să termine vânătoarea de vrăjitoare”, a menționat astăzi Codreanu.

Potrivit lui, Parlamentul are nevoie de oameni inteligenți, somități ale societății noastre, care să vină cu proiecte adresate cetățenilor, pentru ca cetățenii acestei republici să ajungă să trăiască bine la ei acasă.

„Tocmai de aceea, eu am ales să îi ofer tot sprijinul meu domnului Tudor Deliu. La alegerile de pe 20 octombrie, în circumscripția 33, candidatul Tudor Deliu trebuie să câștige. Fac apel la toți susținătorii din Durlești, Codru, Trușeni, Sângera și Băcioi să iasă la vot și să-l susțină pe domnul Deliu în buletinele de vot. Profilul academic și experiența parlamentară fac din dumnealui un candidat excelent. Pe parcursul activității de deputat, dl Deliu a elaborat 152 de proiecte legislative. Oare câți deputați se mai pot lăuda cu așa performanță?”, se întreabă fostul primar.