fbpx

Tudor Deliu – candidatul PLDM pentru circumscripția 33 în alegerile parlamentare noi

Astăzi, 24 august 2019, a avut loc ședința Consiliului Politic Național (CPN) al Partidului Liberal Democrat din Moldova. Consiliul a decis participarea PLDM cu candidați proprii în alegerile parlamentare noi pe  cele patru circumscripții uninominale și l-a desemnat pe președintele PLDM, Tudor Deliu, drept candidat pentru circumscripția nr. 33.

Consiliul a aprobat sloganul de campanie al PLDM pentru apropiatele alegeri locale generale. În context, Secretarul general al PLDM, Alexandru Fetescu, s-a referit la situația politică din țară, în special la riscurile legate de acapararea celor mai importante instituții ale statului de către un partid, care reperezintă deschis interesele Federației Ruse.

”Dacă PSRM va pune mâna și pe primării, după alegerile locale lucrurile se vor agrava și mai mult. Vom avea un regres general, pentru că modelul de guvernare care se implantează nu este unul democratic, ci unul autoritar, departe de interesele naționale. Astfel, se va pune capac la toate procesele începute pe integrarea în spațiul european. Cred că PLDM este în putere să schimbe această traiectorie nefastă. Vom bate la fiecare poartă și vom explica oamenilor despre pericolul ce ne amenință”, a spus Alexandru Fetescu.

Consiliul a aprobat o serie de remanieri în organele de conducere ale partidului, în care au fost cooptați reprezentanți ai organizațiilor teritoriale nou-create.

La final, Președintele Tudor Deliu a mulțumit membrilor CPN pentru încrederea acordată, exprimându-și convingerea că PLDM, în apropiatele alegeri, va obține un rezultat onorabil.

Biroul de presă al PLDM