fbpx

PLDM este forța politică în care oamenii au încredere

Consiliul Politic Teritorial Cimișlia al PLDM s-a reunit, pe 6 august a.c. într-o ședință de lucru. La eveniment a fost prezentat Programul de activitate al organizațiilor Teritoriale ale PLDM, a fost ales staff-ului electoral Cimișlia și candidații pentru funcțiile de aleși locali.

Președințele OT PLDM Cimișlia, Maxim Colța, a vorbit despre decizia Consiliului Politic Național (CPN) din 30 iunie, prin care PLDM și-a anunțat participarea în calitate de concurent electoral. În acest context, el a afirmat că echipa locală și-a păstrat membrii în pofida provocărilor din ultimii ani, dar și susținerea oamenilor.

”Am vorbit cu oamenii din sate, ei ne-au încurajat, spunându-ne că au în continuare încredere în PLDM, deoarece partidul are un potențial de aleși locali foarte bun și țin minte lucrurile bune făcute pentru ei”, a spus președintele OT Cimișlia.

La rândul său, Gheorghe Răileanu, vicepreședintele OT Cimișlia, a menționat că, în pofida dezamăgirii generale față de clasa politică din Moldova, oamenii mai speră în schimbări. De aceea, echipa PLDM are de muncit foarte mult pentru a îndreptăți aceste așteptări.

Prezent la ședință, secretarul general al PLDM, Alexandru Fetescu, a încurajat echipa să se mobilizeze, asigurând-o de tot suportul necesar din partea echipei de la centru pentru un rezultat demn la locale.

”Suntem un partid puternic, ne-am înnoit structurile, ne-am consolidat echipa și, după cum am declarat la reuniunea Consiliului Politic Național, avem forțele necesare pentru a obține un scor bun la scrutinul din toamnă”, a spus Alexandru Fetescu.

Membrii CPT Cimișlia al PLDM au dezbătut programul de activitate al organizaților locale, care va pregăti unitățile teritoriale ale partidului pentru o competiție electorală de succes. De asemenea, s-a mai discutat despre situaţia din sate, dar şi despre cazurile de abuz din partea altor formațiuni politice la adresa candidaților PLDM.

În timpul apropiat, PLDM va desfășura reuniuni în toate organizațiile sale teritoriale pentru crearea staff-urilor electorale locale și a ofertelor pentru localități.

Biroul de presă al PLDM