fbpx

Anunţ pentru selectarea unei companii de audit extern

Partidul Liberal Democrat din Moldova vă invită să participaţi la concursul pentru selectarea unui auditor/companii de audit care va efectua auditul financiar extern al formațiunii politice.

Auditul raportului financiar urmează să fie desfăşurat pentru perioada anilor 2016, 2017, 2018 cu prezentarea Raportul de audit până la 25 aprilie 2019.

Ofertele urmează a fi depuse până la 30 martie 2019, ora 17.00, la adresa: str. București 90, of. 19, sau expediate la adresa de email: info@pldm.md

Decizia cu privire la concurs va fi luată până la 1 aprilie 2019.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la:
Email: info@pldm.md
Mob: 069111903

PLDM va asigura sprijinul şi spaţiul necesar pentru auditor pentru a facilita procesul de audit, precum şi accesul acestuia la orice informaţie necesară.

Criteriile de evaluare a ofertelor:

  • Auditorul va fi selectat de către PLDM şi trebuie să nu fi fost, în ultimii 5 ani, membru de partid sau trezorier în campania electorală, nici să fi ocupat funcţia de contabil sau responsabil de finanţe în cadrul partidului.
  • Auditul rapoartelor privind gestiunea financiară a partidelor politice se va efectua în conformitate cu prevederile legislaţiei naţionale în domeniu şi cu standardele de audit naţionale şi internaţionale.