fbpx

Fetescu Alexandru

Secretar General al PLDM

Alexandru Fetescu este secretarul general al PLDM din 2017. Are 33 de ani. Este licențiat în științe administrative la Universitatea de Stat din Moldova și deține o diplomă de master în științe economice, obținută la Academia de Administrare Publică.

În perioada anilor 2008-2011 a fondat și a condus două companii private în domeniul turismului. Între anii 2012-2014 a fost asistent de deputat. Alexandru Fetescu a fost și consilier în fracțiunea parlamentară a Partidului Liberal Democrat în perioada anilor 2016-2017. Este membru al PLDM din 2011. Vorbește rusa și engleza.

„Din momentul în care am fost ales în funcţia de secretar general al partidului, am conștientizat că avem misiunea grea de a rezista tuturor atacurilor. PLDM a rezistat și astăzi este pe deplin reformat. Deciziile noastre sunt colegiale, mereu precedate de dezbateri și consultări, finanţarea noastră este corectă și transparentă. Dar astăzi în faţa noastră stă o nouă misiune: să ne redobândim spiritul de învingători! Vom reuși și în acest demers,uniţi, determinaţi și bine organizaţi.”