fbpx

Conducerea PLDM a avut o întâlnire cu Secretarul pentru relații externe al PPE

Vicepreședintele PLDM, Iulian David, și Secretarul general al partidului, Alexandru Fetescu, au avut, astăzi, o întrevedere cu Patrick Voller, Secretarul pentru relații externe al Partidului Popular European.

În cadrul discuțiilor, reprezentantul popular europenilor i-a felicitat pe liberal-democrați pentru rezultatele obținute în recentele alegeri locale, remarcând faptul că acestea s-au datorat mobilizării partidului și a structurilor locale. De asemenea, Patrick Voller a dat asigurări că PLDM va fi inclus în toate programele europene de sporire a capacităților aleșilor locali ai partidului.

Discutând despre obiectivele partidului pentru perioada următoare, Iulian David a spus că în prezent partidul își consolidează structurile teritoriale, recrutează noi membri și face tot posibilul pentru o participare de succes în viitoarele campanii electorale.

La rândul său, Alexandru Fetescu s-a referit la situația politică din țară, subliniind pericolul pe care îl comportă creșterea influenței forțelor pro-ruse, reprezentate de președintele Igor Dodon, de partidul socialiștilor și de acoliții lor. ”Mizăm pe rezultate bune pentru partid la viitoarele alegeri astfel încât să putem reformata raportul de forțe politice și să relansăm procesul de integrare europeană”, a menționat Secretarul general al PLDM.

La final, reprezentantul popularilor europeni a invitat PLDM să participe la Reuniunea politică a PPE, care va avea loc la începutul lunii februarie 2020.

Biroul de presă al PLDM