Zinaida Roșioru reprezintă PLDM la Eastern Partnership Leaders For Change

PLDMÎn perioada 10-12 septembrie, la Harkov, Ucraina, se desfășoară forumul internațional „Eastern Partnership Leaders For Change" (Liderii pentru schimbare în Parteneriatul Estic).

Reprezentanți ai organizațiilor politice de tineret ale partidelor de centru-dreapta și ale societății civile din țările membre ale PaE: Moldova, Georgia și Ucraina, vor discuta despre istoricul și potențialul PaE, despre valorile democrației în stat, dar și despre impactul proiectelor politico-sociale în zona PaE.

Partidul Liberal Democrat este reprezentat la forum de către Zinaida Roșioru (Ialoveni), membru al organizației de tineret a formațiunii.

Partenerii Forumului „Eastern Partnership Leaders For Change" sunt Konrad Adenauer Stiftung Ukraine, Ukrainean Institute for International politics și Eduardo Frei Foundation.

Pe parcursul forumului, participanții vor învăța să-și dezvolte abilitățile de lider, să promoveze activismul politic și social în rândul tinerilor și să contribuie, prin implicare efectivă în politică, la dezvoltarea pro-europeană a țărilor din cadrul PaE.

c_390_300_16777215_00_images_stories_stiri_septemrbie2017_harcov1.jpg

c_390_300_16777215_00_images_stories_stiri_septemrbie2017_harcov2.jpg