PLDM salută victoria lui Ludovic Orban

PLDMPartidul Liberal Democrat din Moldova salută alegerea lui Ludovic Orban în funcția de Președinte al Partidului Național Liberal din România.
PNL și PLDM au o colaborare frumoasă, atât la nivel de partide, cât și în cadrul PPE și suntem convinși că, sub conducerea președintelui nou-ales, aceasta va continua și va prinde noi contururi.


Apreciem vasta experiență politică și administrativă a lui Ludovic Orban, un exemplu de decență, rezistență, intransigență și implicare. Suntem siguri că Ludovic Orban și echipa sa vor reuși, în scurt timp, să transforme PNL în cea mai puternică și serioasă forță politică de dreapta.

PLDM, ca partener al PNL, subscrie obiectivelor anunțate de Ludovic Orban ca fiind prioritare pentru dezvoltarea partidului și le împărtășește. Promovarea în funcții în baza meritocrației, libertatea opiniilor, luarea deciziilor în urma unor consultări largi pe interior - acestea sunt criteriile după care se reformează și PLDM.

PLDM contează pe dezvoltarea relațiilor de cooperare cu PNL spre binele formațiunilor din care facem parte, dar și a tuturor cetățenilor din țările noastre.