PLDM, PAS și PPDA - la Forul Germania-Moldova

PLDMLiderul PLDM, Viorel Cibotaru, care a întreprins o vizită la Berlin, la invitația Fundației Konrad Adenauer (KAS), a participat, alături de Maia Sandu și Andrei Năstase, la lucrările Forului Germania-Moldova (Deutsch-Moldauisches Forum e.V.). Evenimentul a fost parte a programului vizitei la Berlin a liderilor partidelor partenere din Republica Moldova: PLDM, PAS și PPDA.

Reprezentanții din diferite fracțiuni ale Bundestagului au fost informați despre situația social-politică actuală din Republica Moldova, acțiunile guvernării antipopulare de tip hibrid, cu o majoritate formată din traseiști politici, despre inițiativa de modificare a sistemului electoral, care să asigure perpetuarea actualului regim oligarhic și corupt.

La fel, președinții PAS, PPDA și PLDM au relatat membrilor Bundestagului despre intențiile partidelor pe care le reprezintă de a opune rezistență politică și civică tentativelor de a transforma Republica Moldova într-o neodictatură și de a elibera instituțiile fundamentale ale statului din captivitatea oligarhică.

PLDM

PLDM