Schimb de opinii cu Hans-Gert Pöttering

PLDMPreședintele PLDM, Viorel Cibotaru, liderii PAS și PPDA, Maia Sandu și Andrei Năstase, au discutat cu Hans-Gert Pöttering, președintele Fundației Konrad Adenauer, ex-Președinte al Parlamentului European, în cadrul unei vizite efectuate la Berlin.

Discuția s-a axat pe provocările politice, economice și ale statului de drept din Republica Moldova. Interlocutorii au făcut și un schimb de păreri privind stadiul integrării europene a țării noastre.

Liderii celor trei partide de opoziție au mulțumit KAS pentru susținerea majoră acordată de-a lungul timpului dezvoltării și consolidării instituţiilor democratice din Republica Moldova.
De asemenea, Viorel Cibotaru, Maia Sandu și Andrei Năstase au apreciat înalt relația strânsă de colaborare şi încredere reciprocă, între KAS și partidele partenere.

La rândul său, Hans-Gert Pöttering a dat asigurări că Fundatia Konrad Adenauer va susține în continuare partidele partenere CDU și KAS în impulsionarea procesului de reformă și va sprijini forțele pro-europene din Republica Moldova.

c_390_300_16777215_00_images_stories_stiri_aprilie2017_KAS26.2.JPG

c_390_300_16777215_00_images_stories_stiri_aprilie2017_KAS26.1.JPG