Ion Gudumac – reales președinte al AAL Leova a PLDM

PLDM La data de 4 martie 2017, aleșii locali din Leova ai Partidului Liberal Democrat din Moldova s-au întrunit în cadrul adunării generale a Asociației Aleșilor Locali ai PLDM.

La eveniment a participat președintele PLDM, Viorel Cibotaru, secretarul general, deputatul RM, Victor Roșca, președintele raionului Leova, Ion Gudumac, președintele Organizației Teritoriale Leova a PLDM, Alexandru Bujorean și peste 50 primari, consilieri locali și raionali.

În cadrul discursului său, președintele PLDM, Viorel Cibotaru a menționat că, în ciuda tuturor minciunilor și manipulărilor, echipele locale ale partidului rămân a fi unite și determinate de a lupta până la urmă cu structurile mafiote de la guvernare, iar organizația din Leova, este un exemplu în acest sens.

Conform ordinei de zi, președintele Asociației Aleșilor Locali din Leova, Ion Gudumac, a prezentat un raport de activitate a asociației pe perioada 2015-2017. Președintele Asociației, care exercită și funcția de președinte al raionului Leova, a trecut în revistă cele mai importante activități și realizări, de la alegerile locale generale din vara anului 2015 și până în prezent.

Ulterior, aleșii locali ai examinat chestiunea cu privire la alegerea președintelui Asociației pentru un nou mandat.

 

Președintele OT Leova, Alexandru Bujorean, a menționat că "în echipă există o persoană care a depus mandatul de ales local pentru a reprezenta echipa și raionul în una din cele mai responsabile funcții de demnitate publică. Acest coleg cunoaște cel mai bine care sunt problemele cu care se confruntă administrația publică locală și cetățenii și anume această persoană trebuie să conducă asociația aleșilor locali. Este vorba de Ion Gudumac pe care și propun să îl alegem pentru un nou mandat", a conchis președintele OT.

Propunerea a fost salutată de cei prezenți și astfel, cu votul unanim al membrilor, Ion Gudumac a fost reales în fruntea Asociației Aleșilor Locali ai PLDM din raionul Leova.
În calitate de vicepreședinte a fost ales consilierul raional, Gheorghe Focșa, iar în calitate de Secretar, Tatiana Tașu.

Asociația Aleșilor Locali ai PLDM din raionul Leova este o organizație politică în cadrul Organizației Teritoriale Leova a PLDM, care întrunește peste 100 de aleși locali, primari, consilieri locali și raionali, aleși pe lista Partidului Liberal Democrat din Moldova, din cele 25 primării ale raionului.
Scopul Asociației constă în elaborarea și implementarea unui program de activitate concret menit să contribuie la dezvoltarea comunităților locale din Leova.

c_390_300_16777215_00_images_stories_stiri_martie2017_leova.04.03.2.jpg

c_390_300_16777215_00_images_stories_stiri_martie2017_leova.04.03.3.jpg