La scrutinul din 11 decembrie votăm PNL România, poziția 1 în buletin

PLDMPartidul Liberal Democrat din Moldova își exprimă tot sprijinul pentru Partidul Național Liberal din România în alegerile parlamentare din 11 decembrie.

În acest sens, facem apel către membrii și simpatizanții PLDM cu cetățenie română să participe activ la scrutinul parlamentar și să-și dea votul pentru colegii din PNL, care, la fel, fac parte din marea familie a popularilor europeni, PPE.

Pe lista PNL candidează, pentru funcția de deputat din partea diasporei în Camera Deputaților, și colegul nostru, Alexandru Barbăroșie, membru al Biroului Permanent Central al PLDM, președintele raionului Anenii Noi.

Prioritățile programului de guvernare al PNL, întitulat „Reclădirea Națională a României", sunt construite în jurul obiectivului de a schimba relația stat-cetățean și a fost adoptat în completarea proiectelor prezentate de Primul-ministru, Dacian Cioloş, prin Platforma România 100.

Principiile acestei platforme se bazează pe o Românie fără corupție, cu o clasă politică responsabilă; o Românie guvernată cu bun simț, în care fiecare muncește și este plătit cinstit; o Românie fără sărăcie cu o economie competitivă; o Românie cu adevărat educată și sănătoasă; o Românie care contează în Uniunea Europeană și în NATO, o Românie a tuturor românilor.

PNL ocupă prima poziție în buletinul de vot pentru alegerile parlamentare din România.

Mai multe informații despre Programul PNL pentru Moldova aici: http://pnl.ro/noutati/national/republica-moldova-prioritate-a-politicii-romaniei

Lista secțiilor de votare ce vor fi deschise în RM aici: https://www.facebook.com/events/1403372889673690/