Viorel Cibotaru: PLDM își reface puterile

PLDMPreședintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Viorel Cibotaru consideră că formațiunea pe care o conduce încet-încet își reface puterile.

Contactat de TRIBUNA, el a declarat că PLDM a fost stigmatizat. „PLDM sprijină și insistă pe elucidarea completă a tuturor circumstanțelor în care s-a produs acea fraudă majoră și toți cei care sunt implicați în acea fraudă trebuie să fie trași a răspundere. S-a turnat zoaie în capul miilor de membri ai partidului, au deteriorat imaginea într-un mod artificial. Este suficient de greu să-ți reabilitezi numele, dar PLDM a demonstrat, inclusiv și în aceste alegeri prezidențiale, că este un partid viguros cu oameni excelenți", a precizat el.

Totodată, Viorel Cibotaru a menționat că acum partidul elaborează și adaptează programul său politic. „Noi resetăm inclusiv și agenda politică. Permanent lucrăm cu organizațiile teritoriale, lucrăm asupra modificărilor pe care le-am făcut cu privire la statutul membrului. Sper foarte mult ca această activitate să se resimtă, inclusiv și în modul în care oamenii percep acest partid. Sper foarte mult ca PLDM să-și îndeplinească sarcinile și rolurile sociale la care este chemat", a conchis Cibotaru.

www.tribuna.md