Ziua de 13 noiembrie a demonstrat cât de consolidați și solidari putem fi

PLDMStimați alegători, membri și simpatizanți ai PLDM, colegi!

Știm cât de mult v-ați dorit schimbarea și cât de mult ați muncit alături de reprezentanții PAS și PPDA pentru a asigura victoria candidatului comun, Maia Sandu.

Am vrut cu toții în fruntea statului un om onest, integru, curajos, cu zero toleranță față de corupție, un președinte antisistem, care să-i reprezinte pe toți cetățenii țării.

Oamenii nemulțumiți și dornici să trăiască într-o altă Moldovă, una prosperă, curată, cu grijă pentru viitorul copiilor și respect pentru cei trecuți de tinerețe; o Moldovă în care să vrei să trăiești, sau să te întorci au votat pentru candidatul susținut de partidele antioligarhice, Maia Sandu.

Acest vot a fost dat pentru reforme proeuropene reale, pentru eradicarea corupției, pentru dezvoltarea economică a țării, pentru asigurarea cu locuri de muncă și însănătoșirea mediului de afaceri, pentru investigarea internațională a fraudei bancare cu recuperarea banilor din contul celor care au delapidat sistemul, nu de pe spatele populației sărăcite, pentru ancorarea definitivă a Republicii Moldova în spațiul valoric european.

Vă mulțumim pentru votul Dumneavoastră! Vă mulțumim că nu ați rămas indiferenți față de soarta țării și v-ați implicat masiv, fie de acasă, fie în diaspora. Mulțumiri speciale moldovenilor din afară pentru sacrificiul și unitatea de care au dat dovadă.

Ziua de 13 noiembrie a demonstrat cât de consolidați și solidari putem fi, atunci când în joc e soarta țării. Această zi a demonstrat că Moldova chiar are viitor, dar un viitor european!

La construirea acestui viitor trebuie să punem umărul cu toții. Să nu ne lăsăm intimidați, să ne păstrăm speranța, să rămânem la fel de uniți, atașați valorilor europene și democrației autentice, să luptăm cu și mai multă îndârjire și dedicație pentru a realiza așteptările sutelor de mii de cetățeni care au ales viitorul, democrația, libertatea și bunăstarea.