Maia Sandu la ședința BPC al PLDM : Este rezultatul muncii comune

PLDMAstăzi, 2 noiembrie, a avut loc ședința extinsă a Biroului Permanent Central al Partidului Liberal Democrat cu participarea candidatului la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu.

Discuția a vizat, în special, concentrarea eforturilor privind mobilizarea cetățenilor să iasă la vot pe 13 noiembrie, pentru a asigura victoria candidatului proeuropean, antisistem, unicul în stare să pună bazele scoaterii statului din captivitatea oligarhică, Maia Sandu.

Accentul a fost pus pe necesitatea convingerii electoratului, indiferent de naționalitate, limbă vorbită și opțiune politică, să nu se lase antrenat în jocuri geopolitice și manipulat de retorica liderului socialiștilor, care lucrează mână în mână cu actuala guvernare ilegitimă. În condițiile în care alegătorii duc lipsă acută de informație veridică și corectă, iar Dodon deja a demarat o campanie murdară de denigrare a candidatului proeuropean este extrem de important de a aduce adevărul direct de la om la om, de a acoperi fiecare localitate, fiecare gospodărie pentru a nu permite proliferarea minciunii.

Liderul PLDM, Viorel Cibotaru, a opinat că decizia Consiliului Politic Național privind susținerea candidatului Maia Sandu la prezidențiale a fost una corectă. Pornind de la această hotărâre, PLDM s-a implicat fără rezerve în campania electorală, atât în chestiuni organizatorice, cât și prin desemnarea membrilor secțiilor de votare și securizarea voturilor. „Acest ritm trebuie menținut și în turul II, or Maia Sandu este candidatul onest, corect, integru și are, cu adevărat, susținere populară", a spus Viorel Cibotaru.

Maia Sandu a mulțumit activului PLDM pentru sprijinul valoros acordat pe durata primului tur al campaniei electorale și a declarat că „fără această susținere, nu ar fi fost posibil rezultatul obținut. Sunt roadele unei munci comune", a menționat Maia Sandu.

Membrii BPC au subliniat că urmează zile încordate de identificare sau recuperare a rezervelor bazinului de alegători, iar PLDM se va implica cu și mai multă determinare pentru ca Maia Sandu să devină președintele poporului.

c_390_300_16777215_00_images_stories_stiri_octombrie2016_pldm2noi16a1.jpg

c_390_300_16777215_00_images_stories_stiri_octombrie2016_pldm2noi16a2.jpg