DA, Maia Sandu!

PLDMConsiliul Politic Național al PLDM a votat unanim pentru susținerea candidatului comun proeuropean și antioligarhic la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu. Și-au arătat sprijinul pentru candidatul unic desemnat de PLDM, Platforma DA și PAS președinele PPE, Joseph, cancelarul german Angela Merkel, președintele Consiliului European, Donald Tusk și președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

De ce votăm Maia Sandu?
- Pentru că e un politician de factură nouă, curajos, onest, consecvent și responsabil.
- Pentru că a demonstrat capacitatea de a face reforme, când a ocupta funcția de ministru al Educației, pentru că nu a fost complice la furtul miliardului și nu a votat pentru concesionarea Aeroportului.
- Pentru că știe a vorbi cu toată lumea, știe a explica lucrurile și știe cum să asculte durerile și problemele oamenilor.
- Pentru că pune interesul național mai presus de orice, pentru că poate construi parteneriate politice, pentru că e aptă să gestioneze situații de criză.
- Pentru că anume Maia Sandu ne reprezintă cel mai bine, astăzi, în țară și peste hotare.
- Pentru că avem încredere în puterea ei de a se opune dictaturii și autoritarismului instaurat de guvernarea hibridă și antipopulară.

Ne adresăm membrilor PLDM, simpatizanților, tuturor oamenilor de bună credință:

La 30 octombrie, spunem „DA MAIA SANDU", numărul 5 în buletinul de vot.

Mergem cu Maia Sandu doar Înainte!

Oamenii buni trebuie să lucreze împreună! Împreună vom învinge! (SPOT)