Un Sistem Educațional Mai Puternic

Educația este un motor în măsură să propulseze Republica Moldova înainte. Un sistem educațional mai puternic oferă tinerilor cunoștințe și abilități suplimentare. Drept rezultat, tinerii devin mai deschiși către lansarea propriilor afaceri. Aceștia adoptă mai ușor industriile inovatoare și noile tehnologii informaționale.

Mai Multe Locuri De Muncă

PLDM consideră că fiecare dintre noi care este capabil să muncească are dreptul la un loc de muncă stabil. Un loc de muncă bine remunerat e cea mai eficientă armă împotriva sărăciei. Este firesc să ne păstrăm demnitatea și să asigurăm viitorul copiilor, aici, acasă, și nu în străinătate.

Un Viitor European

PLDM consideră că Republica Moldova își are locul în familia europeană. Rădăcinile noastre sânt europene. Moldovenii își doresc un viitor mai bun, caracteristic spațiului european: mai multe locuri de muncă, salarii mai mari, mai multe investiții, libertatea de a călători, drepturi egale pentru fiecare cetățean și mai multe oportunități pentru tineri și femei.

Un Stat De Drept - Mai Puțină Corupție

PLDM susține avansarea Republicii Moldova prin consolidarea instituțiilor de stat și mobilizarea continuă a întregii societăți în lupta împotriva corupției. PLDM depune eforturi concentrate pentru adaptarea serviciului public în folosul cetățeanului de rând. Toate acestea sunt bazate pe merit, guvernare electronică și controlul funcționarilor în medii potențial coruptibile.