fbpx

PLDM și-a relansat organizația teritorială de la Florești

PLDM și-a relansat organizația teritorială de la Florești în cadrul unei conferințe, desfășurate pe 1 decembrie a.c.

Evenimentul a reunit membri de partid și aleși locali ai PLDM din opt organizații primare reconstituite recent. În cadrul conferinței participanții au ales președintele Organizației teritoriale, Consiliul Politic teritorial și membrii Consiliului Politic Național din partea OT Florești. De asemenea, au fost trasate principalele obiective de activitate ale organizației, printre care recrutarea unui număr cât mai mare de tineri și femei în partid.

Prezent la conferință, secretarul general al PLDM, Alexandru Fetescu, a felicitat participanții cu relansarea organizației, iar noii conduceri a structurii i-a urat un mandat de succes. În context, el a menționat că actualmente partidul se află în plin proces de consolidare a tuturor structurilor centrale și teritoriale, de evaluare a suportului necesar pentru a-l acorda echipelor locale.

”După alegeri ne-am propus să fim în continuare mai activi, să ne restabilim structurile și să ne extindem, să cooptăm noi membri. Și deja avem rezultate. Doar pe parcursul lunii trecute au fost reconstituite mai multe organizații primare ale PLDM din municipiul Chișinău și Găgăuzia, ceea ce confirmă faptul că noi, liberal-democrații, suntem o forță, că suntem o echipă de oameni competenți și puternici, că avem o echipă de oameni de cuvânt, care fac ceea ce au promis în campaniile electorale”, a spus alexandru Fetescu.