fbpx

Tinerii Liberal-Democrați deprind arta managementului electoral

Tinerii Liberal Democrați din Moldova, s-au numărat printre participanții Forumului Național al Tinerilor în Domeniul Electoral, petrecut în acest weekend la Chisinau. Tineri reprezentanți ai 18 organizații politice de tineret au fost instruiți în cadrul forumului de către experți din domeniul electoral, juridic, politic, administrației publice, despre cum se organizează alegerile locale în Republica Moldova și cum trebuie să se pregătească partidele și candidații acestora pentru alegeri.
Reprezentanții TLDM au lucrat cot la cot cu alți tineri și au constituit partide, platforme electorale, slogane, dezbateri electorale, scenarii, dar și au simulat ziua de vot în urma căreia, a fost ales un primar.
Experiențele electorale din ultimii ani din Republica Moldova, ne determină să fim cât mai implicați în activități comune cu alți tineri și instituțiile care organizează alegerile, astfel vom contribui la îmbunătățirea proceselor electorale.  

Noi, Tinerii Liberal Democrați din Moldova, mulțumim organizatorilor pentru acest eveniment interesant și util, iar colegilor pentru schimbul de experiență și prieteniile legate!