fbpx

Nadejda Plăcintă: ” RM are tineri frumoși, talentați și cu aspirații înalte”

Astăzi, președintele Organizației Teritoriale Orhei a PLDM, Petru Dogocher și lidera Organizației de Femei a PLDM, Nadejda Plăcintă au participat la festivitatea de încheiere a anului școlar la Colegiul ,,Vasile Lupu” din Orhei.

În cadrul sărbătorii, Nadejda Plăcintă, a felicitat tinerii cu ocazia încheierii absolvirii Colegiului și le-a urat tuturor mult succes și realizări excepționale. Președinta Organizației de Femei le-a dăruit câte o enciclopedie, absolvenților cu rezultate excelente la învățătură.

”Simt o mare bucurie să mă aflu astăzi aici, într-o atmosferă atât de tinerească și plină de energie.  Sunt mândră să constat că Republica Moldova are atâția tineri frumoși, talentați și cu aspirații înalte. Misiunea noastră este de a vă susține, de a vă împărtăși experiența noastră, pentru ca voi să vă puteți valorifica la maxim potențialul de cunoștințe. Sunteți generația care trebuie să aducă schimbarea spre bine, aici, acasă, în Moldova noastră frumoasă!

Unul dintre obiectivele Partidului Liberal Democrat din Moldova este susținerea promovării educației, deoarece educația este elementul primordial al unei societăți sănătoase și civilizate” a spus noua președintă a Organizației de Femei a PLDM, Nadejda Plăcintă.