fbpx

PLDM are misiunea să revină în forță pe scena politică din RM

Opiniile au fost exprimate în cadrul celei de-a III-a Conferințe a Organizației de Femei a PLDM

Președintele PLDM, Deliu Tudor: „Astăzi PLDM are misiunea de a-și reafirma poziția și de a reveni în forță pe scena politică din Republica Moldova. Noi suntem o forță și putem demonstra că PLDM încă nu și-a spus ultimul cuvânt. În următoarele scrutine electorale, partidul va participa ca și concurent electoral. Mizăm pe femei și vă asigur că în viitoarele alegeri, femeile vor fi pe cele mai onorabile poziții. În PLDM sunt cele mai destoinice doamne și sunt sigur că după această reconstituite, Organizația de Femei a PLDM va fi una din cele mai active.”

Președinta OF Ialoveni a PLDM, Galina Tonu: „Noi, femeile din PLDM trebuie sa fim îndrăznețe și hotărâte în așa fel încât, împreună cu partidul, să câștigăm alegerile care vin. Țara este capturată și nu mai putem tolera această stare. Chiar dacă unele ramuri ale stejarului nostru s-au rupt, rădăcina este puternică. Am un sentiment de mândrie care reiese din calitatea de membru al PLDM. Sunt devotată și nu voi părăsi niciodată acest partid. Organizația de femei va fi unul din pilonii pe care se sprijină partidul.”

Președinta OF Căușeni a PLDM, Tamara Ambroci: „Suntem o echipă puternică. Noi care, suntem astăzi în PLDM, avem curajul, demnitatea și înțelepciunea de a uni și chiar de a-i ierta și pe cei care au plecat. Oamenii ne cunosc în teritoriu, datorită proiectelor social-economice, de infrastructură și culturale, pe care le-am implementat. Vă îndemn să ne activizăm la turații maxime și să mergem în alegerile locale ca persoană juridică. Vom forma echipe și vom convinge oamenii să aibă încredere în noi.”

Președinta OF Rezina a PLDM, Ludmila Mija: „Să fim multe femei în partid, pentru că suntem rezistente și oneste. Am fost intimidată, dar nu voi ceda pentru că sunt devotată partidului și cauzei naționale. Îmi doresc să contribui la schimbarea lucrurilor spre bine în Republica Moldova. Ne așteaptă alegerile locale, dar posibil și cele parlamentare anticipate. Să fim cheia inimii PLDM cu voință politică de a merge numai înainte. Stimatele, frumoasele și înțeleptele noastre doamne, permiteți-mi să declar din numele tuturor că susținerea față de PLDM va rămâne întotdeauna vie.”

Eduard Marchitan, consilier politic al PLDM: „Femeile trebuie să participe mai activ la procesul decizional, datorită curajului și spontaneității specifice. Sunt foarte demonstrative exemplele de state care au conducători de prim rang femei și care demonstrează stabilitate și performanță de invidiat. Vreau să vă indemn, stimate doamne, să fiți mult mai vocale și să nu aveți temeri că veți greși. Am încredere că sufletele Dumneavoastră și lumina pe care o propagați, vor aduce o eră nouă în partid și în Republica Moldova.”